Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etikete

Propeller

Etikete Propeller je kolekcija duhova iz raznih dijelova svijeta, povezana s temom zračnih putovanja i pilot putnikom kao karakterom marke. Značajke svake vrste pića izložene su u brojnim ilustracijama, natpisima koji podsjećaju na zrakoplovne značke i skice koji služe kao recepti za koktele. Višeslojni dizajn nadopunjuju se raznim tonovima obojene folije, različitim lakovima, uzorcima i reljefom.

Naziv projekta : Propeller, Ime dizajnera : Asta Kauspedaite, Ime klijenta : Stumbras.

Propeller Etikete

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.