Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Boca Votke

Snowflake Vodka

Boca Votke Oduševila me jednostavnost i istovremeno složenost snježne pahulje. Većinu vremena samo prolazimo kroz život, a da uopće ne primijetimo svu ljepotu i složenost stvari oko nas. Priroda je puna jednostavnih stvari, ali kad jednom počnete obraćati pažnju, shvatite da su te jednostavne stvari mnogo složenije nego što ste mislili. To je bio početak mog dizajna, kako bih pokušao protumačiti i stvoriti novi oblik za bočicu u potpunosti odgovarajući prirodi. Baš kao u prirodi kad zumiramo u složene oblike koji se očima mogu vidjeti proizvoljno, otkrivamo geometrijski uzorak.

Naziv projekta : Snowflake Vodka, Ime dizajnera : Adrian Munoz, Ime klijenta : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Boca Votke

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.