Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komercijalna I Administrativna

Sina Complex

Komercijalna I Administrativna U planu je projekt započeo s radom na respiratornom pluću koje je bilo u kontaktu s otvorenim zrakom, a također je uživalo u vegetaciji za filtar zraka, a pokušao je nastaviti ovaj trend u cijeloj seriji. Također su formirana neka mjesta na raznim visinama za promatranje grada. Ova mjesta bila su okružena školjkama (vegetacija i dizajni) i potpuno nudi filtrirani prikaz ovih elemenata za publiku iznutra i izvana kako bi se smanjio fizički i vizualni intenzitet zagađenja.

Naziv projekta : Sina Complex, Ime dizajnera : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Ime klijenta : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Komercijalna I Administrativna

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.