Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igra Na Ploči

Orbits

Igra Na Ploči Orbits je svemirska nadahnuta igra namijenjena razvoju strateškog razmišljanja i koordinacije ruku i oka. Poboljšava logičku, kinestetsku i prostornu inteligenciju. Igra nudi bezbroj različitih kombinacija. Orbita je pogodna za 2-4 igrača i ljude od 8 i više godina. Cilj igre je stabilizirati sve krivulje u orbiti, bez kontakta s drugima. Pravi potez je prijeći krivulju iznad ili ispod prethodne stabilizirane krivulje. U slučaju kontakta krivulje s drugim, skretnica prelazi na sljedećeg igrača. Planirajte svoju strategiju i nemojte kontaktirati krivulje!

Naziv projekta : Orbits, Ime dizajnera : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Ime klijenta : Orbits.

Orbits Igra Na Ploči

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.