Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igra Na Ploči

Orbits

Igra Na Ploči Orbits je svemirska nadahnuta igra namijenjena razvoju strateškog razmišljanja i koordinacije ruku i oka. Poboljšava logičku, kinestetsku i prostornu inteligenciju. Igra nudi bezbroj različitih kombinacija. Orbita je pogodna za 2-4 igrača i ljude od 8 i više godina. Cilj igre je stabilizirati sve krivulje u orbiti, bez kontakta s drugima. Pravi potez je prijeći krivulju iznad ili ispod prethodne stabilizirane krivulje. U slučaju kontakta krivulje s drugim, skretnica prelazi na sljedećeg igrača. Planirajte svoju strategiju i nemojte kontaktirati krivulje!

Naziv projekta : Orbits, Ime dizajnera : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Ime klijenta : Orbits.

Orbits Igra Na Ploči

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.