Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Boca

La Pasion

Boca Ovo je ručno izrađeni objekt koji je dizajnirao Arturo López, jedan od članova posade u studiju Xaquixe. Ideju o boci dobio je kada je ugledao drvo nalik paru koji se zagrli, a to ga je natjeralo na razmišljanje o tome kako voljeni postaju jedno kada drže jedni druge s "pasión". Staklo korišteno za izradu komada je 95% reciklirano, kao i sva stakla koja se koriste u Studio Xaquixe. Peći korištene u studiju izrađuje posada i opskrbljuju ih organskim otpadom poput otpadnog biljnog ulja ili biomase koja se prerađuje u plin metan.

Naziv projekta : La Pasion, Ime dizajnera : Studio Xaquixe, Ime klijenta : Studio Xaquixe.

La Pasion Boca

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.