Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Chair with Belly Button

Stolica Stolica s trbušnim gumbom je serija laganih i prijenosnih stolica koja omogućava korisnicima da iskoriste prostor oko sebe, poput stepenica, poda ili hrpe knjiga, kako bi pružili ugodnije iskustvo sjedenja. Dizajn stolice redefinira ideju konvencionalnih sjedala pružajući neočekivane mogućnosti sjedenja. Slika stolica nastala je iz scenarija iz snova - skupina disketa i topljivih oblika koji su se raspršili po prostoru. Tiho se naslanjaju na zidove i u kutovima kao mali momci spavaju. Svaka stolica ima svoj gumb za trbuh koji daje malo zaigranosti.

Naziv projekta : Chair with Belly Button, Ime dizajnera : I Chao Wang, Ime klijenta : IChao Design.

Chair with Belly Button Stolica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.