Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Omotač

Loop

Višenamjenski Omotač Petlja je višenamjenski omotač za vašu garderobu ili za upotrebu u vašem domu. Petlja je 240cmx180cm. Površina i struktura tekstila iz petlje 100% su stvoreni ručno, koristeći tehniku ručnog pletiva koja datira više stoljeća. Petljasti tekstil sastoji se od 93 ručno izrađenih ploča sastavljenih u cjelini. Loop koristi 100% premium australijsko runo Alpaca. Alpaka je s niskim alergenom i osigurava toplinu i prozračnost. Tekstil iz Loop-a ima zavjesu i oblik fleksibilnosti, a njegova 93 panela osiguravaju mu zatezanje i snažne performanse. Petlja je izrađena od prirodnih, obnovljivih i biorazgradivih vlakana

Naziv projekta : Loop, Ime dizajnera : Miranda Pereira, Ime klijenta : Daato.

Loop Višenamjenski Omotač

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.