Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zgrada Mješovite Namjene

The Mall

Zgrada Mješovite Namjene Mall se nalazi na pustinji. Ideja dizajna temelji se na ukidanju građevinskog programa kako bi se iz njega stvorio kulturni i komercijalni okrug, koji će utjecati na njegovo okruženje. Urbani prostori integrirani u kompleks sadržavat će brojne aktivnosti i obogatiti kulturnu interakciju u prostoru. Umjesto da djeluje poput samostojeće zatvorene zgrade, podržavat će život ulice u cijelom kraju. Raspored kompleksa, orijentacija zgrada i detalji fasade dizajnirani su tako da omoguće najučinkovitiju upotrebu prirodnih izvora.

Naziv projekta : The Mall, Ime dizajnera : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Ime klijenta : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Zgrada Mješovite Namjene

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.