Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

Idiomi

Svjetiljka Idiomi; je svjetiljka u svoje tri dimenzije i niz rasvjete može stvoriti različite scenarije i obogatiti okoliš istinski novim svjetlom. Želi biti sredstvo izražavanja Svjetlosti. Ova svjetiljka podsjeća na teme čistoće crte i oblika, kao i svijeću bijele boje. Idiomi omogućuje svjetlu da prati čovjeka u svakodnevnim radnjama, senzacijama, osjećajima i trenucima. Zahvaljujući inovativnom potencijalu LED-a, može se prilagoditi situacijama koje ga okružuju.

Naziv projekta : Idiomi, Ime dizajnera : Nicolò Caruso, Ime klijenta : Nicolò Caruso.

Idiomi Svjetiljka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.