Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fudge I Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge I Toffee Čin uravnoteženja između tradicije i suvremenosti. Cilj je bio osmisliti jedinstveni asortiman proizvoda za inovativnu tvrtku koja se rekonstruira kao proizvođač visokokvalitetnih slastičarskih proizvoda. Rješenje je raskošno upakirano i tiskano vrućom folijom i plemenitim sjajnim sjajem. Koncept fotografije inspiriran je stilom klasičnih pralineza. Mlađa i modernija ciljna skupina obratit će se bojama i labavom tipografijom. Projektni tim gabriel savladao je ravnotežu i klijent je zadovoljan rastućom prodajom.

Naziv projekta : Cavendish & Harvey, Ime dizajnera : Bettina Gabriel, Ime klijenta : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge I Toffee

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.