Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalni Interaktivni Časopis

DesignSoul Digital Magazine

Digitalni Interaktivni Časopis Magazin Filli Boya Design Soul na čitav način čitatelja objašnjava važnost boja u našem životu na drugačiji i ugodniji način. Sadržaj Design Soul sadrži široko područje od mode do umjetnosti; od ukrašavanja do osobne njege; od sporta do tehnologije, pa čak i od hrane i pića do knjiga. Pored poznatih i zanimljivih portreta, analiza, najnovijih tehnologija i intervjua, časopis uključuje i zanimljive sadržaje, video zapise i glazbu. Magazin Filli Boya Design Soul objavljuje se kvartalno na iPadu, iPhoneu i Androidu.

Naziv projekta : DesignSoul Digital Magazine, Ime dizajnera : NGM Turkey, Ime klijenta : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Digitalni Interaktivni Časopis

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.