Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Valente

Kupaonski Namještaj Kolekcija kupaonice Valente inspirirana dragocjenim kamenjem prirode nudi luksuz dizajniranja vaše kupaonice i prilagođavanja prostora s različitim raspoloživim uporabama. Budući da je svaki dragocjeni kamen u prirodi jedinstven, svi elementi namještaja iz kolekcije Valente imaju različite veličine i boje. Cilj ovih elemenata dizajniranih u različitim veličinama i bojama je unijeti nebesku ljepotu prirode u naše kupaonice i unijeti ritam, dinamičnost u kupaonice.

Naziv projekta : Valente, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

 Valente Kupaonski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.