Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni Štand

Onn Exhibition

Izložbeni Štand Onn je vrhunski ručni proizvod koji spaja tradicije i moderne dizajne majstora kulturnih dobara. Materijali, boje i proizvodi tvrtke Onn nadahnuti su prirodom koja rasvjetljava tradicionalne likove s okusom sjaja. Izložbeni štand izgrađen je tako da replicira prizor prirode koristeći materijale koji se upotpunjuju proizvodima i postaju skladno umjetničko djelo.

Naziv projekta : Onn Exhibition, Ime dizajnera : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Ime klijenta : Onn.

Onn Exhibition Izložbeni Štand

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.