Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prometni Signal

Don Luis

Prometni Signal „Mnoge su zemlje započele provoditi politiku za poticanje hodanja kao važnog načina prijevoza. Rizik za pješake povećava se kada dizajn prometnica ne planira i ne osigura mehanizme za kontrolu prometa koji pješake razdvajaju od vozila. Prometne nesreće općenito procjenjuju da koštaju između 1 i 2% bruto nacionalnog proizvoda “(WHO). Don Luis je 3D prometni signal koji se veže na žutu 2D liniju obojenu na pločniku kako bi se izbjegao da pješak prijeđe ulicu na drugom mjestu prema zebri. Dizajniran sociokulturnom analizom, a ne samo estetskim smjernicama.

Naziv projekta : Don Luis, Ime dizajnera : CasBeVilla Team, Ime klijenta : CasBeVilla Team.

Don Luis Prometni Signal

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.