Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Wc

Versus

Wc Naš je život neprekidno traženje ugode i udobnosti. Svatko od nas pokušava pronaći najbolju ravnotežu između funkcionalnosti i dizajna i ako želimo da proizvod bude ekonomičan što ga čini još težim. Sa svojim blisko spojenim wc-om pokušavao sam pronaći upravo ovu ravnotežu. Kombinira nove pristupe i tehnologije za povećanje učinkovitosti, štedeći vodu i materijale, a istovremeno su sve ove dobre stvari skrivene ispod podebljanog, monolitnog i ekstravagantnog dizajna.

Naziv projekta : Versus, Ime dizajnera : Vasil Velchev, Ime klijenta : MAGMA graphics.

Versus Wc

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.