Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

SEREL Purity

Umivaonik Umivaonik Serel Purity zauzima svoje mjesto u kupaonicama svojim jedinstvenim i nevjerojatnim oblikom posuda. Opći pristup u dizajniranju rupe za otpadne vode koja je nevidljiva. Ovaj pristup utječe na dizajn toliko važno i uzrokuje da se razviju složeni detalji. Uz ovaj pristup umivaonik Serel Purity čini se čistim, glatkim, elegantnim i u potpunom skladu općeg integriteta dizajna. Umivaonik SEREL Purity, koji ima dominaciju mekih oblika, poziva korisnika u futurizam.

Naziv projekta : SEREL Purity, Ime dizajnera : SEREL Seramic Factory, Ime klijenta : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Umivaonik

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.