Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
To Je Zidni Wc Pan

SEREL Purity

To Je Zidni Wc Pan Dok toaletna školjka Purity ulazi u dominaciju mekih prijelaza, ona također ostavlja jednostavne i minimalne povjetare u okolišu. Ne samo da svojom estetikom utječe na korisnika, već se susreće s čistoćom i nevinošću i poštuje prirodu. Općeniti pristup dizajnirane garniture sjedala jednostavno uklopljivih, mehanizama za zaključavanje WC sjedala su funkcijske kontrolne tipke za umetanje u unutarnji dio navlake. Gumbi koje kontaktira korisnik postavljaju se na područja koja su najteže zaprljana, pa to pruža dodatnu prednost u pogledu higijene.

Naziv projekta : SEREL Purity, Ime dizajnera : SEREL Seramic Factory, Ime klijenta : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity To Je Zidni Wc Pan

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.