Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bočni Stol

Chezca

Bočni Stol Chezca je bočni stol koji vam pomaže da skupite sve predmete koji se obično nalaze okolo dok radite. Dizajniran za male prostore, zauzima minimalan prostor i može se postaviti bilo gdje u kući. Djeluje kao središte za sve male predmete i uređaje koji sve čine na vidiku i pri ruci. Ima gornju površinu za male predmete, prednju površinu za čuvanje časopisa i prijenosnih računala tijekom punjenja, te stražnju skrivenu lokaciju za čuvanje WIFI usmjerivača i organiziranje kablova. Chezca također nudi nekoliko utičnica koje se mogu pojedinačno izvući ili objesiti u stranu kad se ne koriste.

Naziv projekta : Chezca, Ime dizajnera : Andrea Kac, Ime klijenta : KAC Taller de Diseño.

Chezca Bočni Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.