Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Kalamis Liman Restaurant

Restoran Restoran Kalamis Liman dizajnirao je Atölye A Architecture. Za predstavljanje projekta potreban je animirani film. Cilj animiranog filma koji je pripremio Ayhan Güneri Architects, odražavao se realizam restorana. Faza modeliranja 10-dnevnog razdoblja restorana Kalamis Liman, koji se sastoji od 1600 kvadratnih 64 sekunde animacije do pozornice prikazivanja, završena je u 800 sati.Prezentacija projekata pripremljena za animaciju, 3dsmax, v-ray programe; Korišćen je xeon 16-jezgreni ram dell hardver za radne stanice.

Naziv projekta : Kalamis Liman Restaurant, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restoran

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.