Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Kalamis Liman Restaurant

Restoran Restoran Kalamis Liman dizajnirao je Atölye A Architecture. Za predstavljanje projekta potreban je animirani film. Cilj animiranog filma koji je pripremio Ayhan Güneri Architects, odražavao se realizam restorana. Faza modeliranja 10-dnevnog razdoblja restorana Kalamis Liman, koji se sastoji od 1600 kvadratnih 64 sekunde animacije do pozornice prikazivanja, završena je u 800 sati.Prezentacija projekata pripremljena za animaciju, 3dsmax, v-ray programe; Korišćen je xeon 16-jezgreni ram dell hardver za radne stanice.

Naziv projekta : Kalamis Liman Restaurant, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restoran

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.