Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tuš

Rain Soft

Tuš Prizor vodopada u prirodi može privući svakoga, gledajući ga ili tuširajući se ispod, može stvoriti opuštajuće sječe. Stoga je bilo potrebno simulirati opuštajući prizor vodopada unutar kuća i stanova, tako da se može osjetiti radost tuširanja ispod vodopada kod kuće. u ovom dizajnu postoje dvije vrste prskanja. Način pesnice: Gustina ili koncentracija vode je u sredini i čovjek može oprati tijelo Drugi način rada: Voda se izlije vertikalno u obliku prstena i može se koristiti šampon i on je okružen vodenim zidom i ovaj zid može biti ja

Naziv projekta : Rain Soft , Ime dizajnera : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Ime klijenta : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Tuš

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.