Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Eleganza

Kupaonski Namještaj Kolekcija kupaonskog namještaja Eleganza dizajnirana je sa ciljem da modernim pristupom vrati preciznost, eleganciju i osjećaje zanatskog namještaja i ručno izrađenih proizvoda i unese svjež dodir u kupaonsku kulturu. Kolekcija Eleganza koja ima fini pult na elegantnim stalcima ima elegantan, moderna, umjetnička i inovativna priča kombinirajući meke i oštre linije s jednostavnom ravnotežom.

Naziv projekta : Eleganza, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Eleganza Kupaonski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.