Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rekreacijski Sadržaji

Winter under the roof

Rekreacijski Sadržaji U Astani nema planinskog reljefa Skijaške aktivnosti. Za planinske aktivnosti i pripremu za natjecanje u alpskom skijanju izumljen je objekt zvan zatvoreni skijaški centar. Pruža tri vrste staza za različite vlasničke sposobnosti skijanja. Dizajnirana stajališta za gledanje sportskih događaja. Hotel dizajniran za strane sportaše i centar za posjetitelje. Na pročelju se odražava ideja planinskog klanca leda prekrivenog snijegom. Središte potpore nalikuje ikoni. Ideja takvog centra usmjerena na promociju skijanja u Kazahstanu.

Naziv projekta : Winter under the roof, Ime dizajnera : Ozimuk Tatyana, Ime klijenta : The diploma project.

Winter under the roof Rekreacijski Sadržaji

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.