Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Službena Trgovina, Maloprodaja

Real Madrid Official Store

Službena Trgovina, Maloprodaja Koncept dizajna trgovine zasnovan je na iskustvu tvrtke Santiago Bernabeu, usredotočen na iskustvo kupovine i stvaranje dojma. To je koncept koji istodobno koji klub odaje počast, hvali i besmrtno iskazuje da su postignuća rezultat talenta, truda, borbe, predanosti i odlučnosti. Projekt uključuje idejni dizajn i komercijalnu implementaciju, brendiranje, pakiranje, grafičku liniju i industrijski dizajn namještaja.

Naziv projekta : Real Madrid Official Store, Ime dizajnera : sanzpont [arquitectura], Ime klijenta : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Službena Trgovina, Maloprodaja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.