Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Drvena Igra

BlindBox

Drvena Igra BlindBox je drvena igra koja kombinira zagonetke s memorijskim igrama i pojačava osjećaje poput sluha i dodira. To je na potez igra za dva igrača. Igrač koji sakupi svoje mramore prije nego što drugi igrač pobijedi. Igrači premještaju vodoravne ladice za poravnavanje rupa u njihovoj sredini kako bi se stvorili vertikalni putevi kako bi se mramor propadao. Igra zahtijeva sposobnost strateškog razmišljanja da blokira vašeg protivnika, dobru memoriju za ispravne poteze i veliku pažnju da biste vidjeli gdje je vaš mramor se kreće u.

Naziv projekta : BlindBox, Ime dizajnera : Ufuk Bircan Özkan, Ime klijenta : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Drvena Igra

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.