Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javni Urbani Umjetnički Namještaj

Eye of Ra'

Javni Urbani Umjetnički Namještaj Cilj ovog dizajna je spojiti drevnu egipatsku povijest sa futurističkom fluidnom metodologijom dizajna. To je doslovni prijevod egipatskog najslavnijeg religioznog alata u fluidni oblik uličnog namještaja koji pozajmljuje karakteristike tečnog stila u kojem se ne zagovaraju neki posebni oblici ili dizajn. Oko predstavlja muško i žensko u usporedbi s Bogom Ra. Ulični namještaj stoga je predstavljen u čvrstom dizajnu koji simbolizira muževnost i snagu, dok njegov krivudav izgled prikazuje ženstvenost i gracioznost.

Naziv projekta : Eye of Ra', Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Javni Urbani Umjetnički Namještaj

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.