Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Prostor

C&C Design Creative Headquarters

Uredski Prostor Kreativno sjedište tvrtke C&C Design smješteno je u postindustrijskoj radionici. Njegova zgrada pretvorena je iz tvornice crvene cigle u šezdesetim godinama. Uzimajući u obzir zaštitu trenutne situacije i povijesne uspomene zgrade, tim dizajnera potrudio se da izbjegne oštećenja originalne građevine u uređenju interijera. U dizajnu interijera koristi se mnogo jele i bambusa. Otvaranje i zatvaranje i promjena prostora pametno su zamišljeni. Dizajn rasvjete za različite regije odražava različite vizualne atmosfere.

Naziv projekta : C&C Design Creative Headquarters, Ime dizajnera : Zheng Peng, Ime klijenta : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Uredski Prostor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.