Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena

Baan Citta

Stambena Ključni koncept dizajna bio je stvaranje Shambhale na Zemlji - mitsko kraljevstvo opisano kao "Čista zemlja" u drevnim budističkim tekstovima. Budisti vjeruju da je stvaranje Shambhale stvaranje vrhunskog duhovnog raja. Upotreba boja jedan je od najuzbudljivijih, a opet iznenađujućih aspekata dizajna Baan Citta. Konzervativne, neutralne boje istaknuta su shema boja koju su odabrali dizajneri za moderne domove. Baan Citta pokazuje modernost radosti boja na neutralnoj paleti usred boja Zemlje u prirodi.

Naziv projekta : Baan Citta, Ime dizajnera : Catherine Cheung, Ime klijenta : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Stambena

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.