Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ogrlica I Broš

I Am Hydrogen

Ogrlica I Broš Dizajn je inspiriran neoplatonskom filozofijom makrokozmosa i mikrokosmosa, videći iste obrasce reproducirane na svim razinama kozmosa. Osjećajući zlatni omjer i redoslijed vlakana, ogrlica ima matematički dizajn koji oponaša uzorke filotaksije promatrane u prirodi, kao što se vidi kod suncokreta, tratinčica i raznih drugih biljaka. Zlatni torus predstavlja Svemir, umotan u tkaninu prostora-vremena. "Ja sam vodik" istovremeno predstavlja model "Univerzalnog postojanja dizajna" i model samog Univerzuma.

Naziv projekta : I Am Hydrogen, Ime dizajnera : Ezra Satok-Wolman, Ime klijenta : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Ogrlica I Broš

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.