Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Blagovaonski Stol

Octopia

Blagovaonski Stol Octopia od ArteNemusa je tablica koja se temelji na morfologiji hobotnice. Dizajn se temelji na središnjem tijelu s elipsoidnim oblikom. Osam organski oblikovanih nogu i ruku izlazi radijalno i proteže se iz ovog središnjeg tijela. Stakleni vrh naglašava vizualni pristup strukturi kreacije. Trodimenzionalni izgled Octopia naglašen je kontrastom između boje furnira na površini i boje rubova. Izvrsni izgled Octopia naglašen je uporabom drvnih vrsta izuzetne kvalitete i izvanrednom obradom.

Naziv projekta : Octopia, Ime dizajnera : Eckhard Beger, Ime klijenta : ArteNemus.

Octopia Blagovaonski Stol

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.