Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Ring Watch

Sat Ring Ring predstavlja maksimalno pojednostavljenje tradicionalnog ručnog sata uklanjanjem brojeva i ruku u korist dva prstena. Ovaj minimalistički dizajn pruža čist i jednostavan izgled koji se savršeno spaja s estetikom privlačnog sata. Kruna potpisa još uvijek pruža učinkovito sredstvo za promjenu sata, dok njegov skriveni e-tinta prikazuje živopisne trake u boji s izuzetnom definicijom, na kraju održavajući analogni aspekt, a istovremeno pruža duži vijek trajanja baterije.

Naziv projekta : Ring Watch, Ime dizajnera : Javier Vallejo Garcia, Ime klijenta : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Sat

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.