Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Stolica

oUeat

Višenamjenska Stolica nuun kids dizajn suosnivač Bruna Vila i Núria Motjé, dizajnira i proizvodi višenamjenski namještaj za djecu, s posebnom linijom za domove s blizancima ili braćom i sestrama slične dobi. Kolekcija izrađena od drva i bijele ploče na ploči posvećena je djeci u dobi od 6 mjeseci do 10 godina, a osmišljena je za poticanje kreativnosti i igre, glavne djelatnosti djetinjstva. Uz to, ovaj se namještaj može neprestano reciklirati i ponovo upotrebljavati te zauzima najmanje mogućeg prostora kako bi se prilagodio potrebama svakog trenutka.

Naziv projekta : oUeat , Ime dizajnera : nuun kids design, Ime klijenta : Nuun kids design.

oUeat  Višenamjenska Stolica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.