Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Stolica

oUeat

Višenamjenska Stolica nuun kids dizajn suosnivač Bruna Vila i Núria Motjé, dizajnira i proizvodi višenamjenski namještaj za djecu, s posebnom linijom za domove s blizancima ili braćom i sestrama slične dobi. Kolekcija izrađena od drva i bijele ploče na ploči posvećena je djeci u dobi od 6 mjeseci do 10 godina, a osmišljena je za poticanje kreativnosti i igre, glavne djelatnosti djetinjstva. Uz to, ovaj se namještaj može neprestano reciklirati i ponovo upotrebljavati te zauzima najmanje mogućeg prostora kako bi se prilagodio potrebama svakog trenutka.

Naziv projekta : oUeat , Ime dizajnera : nuun kids design, Ime klijenta : Nuun kids design.

oUeat  Višenamjenska Stolica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.