Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Održiva Fotelja

X2Chair

Održiva Fotelja Otporni oblici i izbor materijala povećavaju inovativnu sposobnost ove stolice u tisuću života. X2Chair rezultat je procesa eksperimentalnog dizajna koji se u potpunosti oslanja na konvertibilnost proizvoda. Zamišljen da bude multifunkcionalan, ovaj objekt slijedi koncept potpune prilagodbe i izraz je ekološki prihvatljivog dizajna. Estetska profinjenost i kompatibilnost s okolišem pronalaze mjesto susreta zahvaljujući pažljivoj funkcionalnoj studiji, u kombinaciji s istraživanjem materijala i ekološkim načinima gradnje. Info: caporasodesign.it - lessmore.it

Naziv projekta : X2Chair, Ime dizajnera : Giorgio Caporaso, Ime klijenta : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Održiva Fotelja

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.