Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Održiva Fotelja

X2Chair

Održiva Fotelja Otporni oblici i izbor materijala povećavaju inovativnu sposobnost ove stolice u tisuću života. X2Chair rezultat je procesa eksperimentalnog dizajna koji se u potpunosti oslanja na konvertibilnost proizvoda. Zamišljen da bude multifunkcionalan, ovaj objekt slijedi koncept potpune prilagodbe i izraz je ekološki prihvatljivog dizajna. Estetska profinjenost i kompatibilnost s okolišem pronalaze mjesto susreta zahvaljujući pažljivoj funkcionalnoj studiji, u kombinaciji s istraživanjem materijala i ekološkim načinima gradnje. Info: caporasodesign.it - lessmore.it

Naziv projekta : X2Chair, Ime dizajnera : Giorgio Caporaso, Ime klijenta : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Održiva Fotelja

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.