Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambeni Interijer

Beijing Artists' House

Stambeni Interijer Nakon 30 godina brze kineske industrijalizacije, ovaj projekt odražava temeljne društvene promjene i industrijski razvoj zemlje koja zahtijeva modernu arhitekturu. U tom smislu kuća reagira na odmak od tradicionalnih referenci i prema industrijskoj stvarnosti. Cilj mu je istražiti industrijske sposobnosti Kine, ne kao skrivenu brutalnu traumu, već silu napretka koja bi mogla distribuirati blagostanje u cijelom društvu.

Naziv projekta : Beijing Artists' House, Ime dizajnera : Yan Pan, Ime klijenta : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Stambeni Interijer

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.