Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nosač Boca Za Kolica

Baretto

Nosač Boca Za Kolica Uobičajeni plastični sanduk koji se tijekom posljednjih desetljeća koristio za prijevoz staklenih boca, izdržljiv, funkcionalan kao i alat za poslovnu komunikaciju, preporođen je s istim značajkama u malom šanku koji se kreće na kotačima. Bar, držač boca zajedno s malo radne ploče, sve u jedinstveni predmet, koji se može srušiti u beskonačnoj ljestvici boja i marki, proizveden u ograničenom broju komada. Ponovna upotreba markiranih plastičnih sanduka daje mu vintage osjećaj, koja je istovremeno moderna. To nije samo pitanje recikliranja, već i ponovnog tumačenja funkcije.

Naziv projekta : Baretto, Ime dizajnera : boattiverga studio, Ime klijenta : boattiverga studio.

Baretto Nosač Boca Za Kolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.