Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nosač Boca Za Kolica

Baretto

Nosač Boca Za Kolica Uobičajeni plastični sanduk koji se tijekom posljednjih desetljeća koristio za prijevoz staklenih boca, izdržljiv, funkcionalan kao i alat za poslovnu komunikaciju, preporođen je s istim značajkama u malom šanku koji se kreće na kotačima. Bar, držač boca zajedno s malo radne ploče, sve u jedinstveni predmet, koji se može srušiti u beskonačnoj ljestvici boja i marki, proizveden u ograničenom broju komada. Ponovna upotreba markiranih plastičnih sanduka daje mu vintage osjećaj, koja je istovremeno moderna. To nije samo pitanje recikliranja, već i ponovnog tumačenja funkcije.

Naziv projekta : Baretto, Ime dizajnera : boattiverga studio, Ime klijenta : boattiverga studio.

Baretto Nosač Boca Za Kolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.