Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Glazov

Korporativni Identitet Glazov je tvornica namještaja u istoimenom gradu. Tvornica proizvodi jeftin namještaj. Budući da je dizajn takvog namještaja prilično generički, odlučeno je komunikacijski koncept temeljiti na izvornim "drvenim" 3D slovima, riječi sastavljene od takvih slova simboliziraju garniture namještaja. Pisma čine riječi "namještaj", "spavaća soba" itd. Ili nazivi zbirki, oni su postavljeni tako da nalikuju komadima namještaja. Izdvojena 3D slova slična su shemama namještaja i mogu se koristiti na tiskanicama ili preko fotografskih pozadina za identifikaciju marke.

Naziv projekta : Glazov, Ime dizajnera : Mikhail Puzakov, Ime klijenta : Glazov furniture factory.

Glazov Korporativni Identitet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.