Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Robotsko Vozilo

Servvan

Robotsko Vozilo To je projekt uslužnog vozila za ekonomiju zasnovanu na resursima, tvoreći mrežu s drugim vozilima. Jedinstveni sustav omogućuje međusobnu komunikaciju, što povećava učinkovitost prijevoza putnika, kao i povećanje učinkovitosti zbog kretanja u cestovnom vlaku (smanjenje FX faktora, udaljenost između vozila). Automobil ima bespilotnu kontrolu. Vozilo je simetrično: jeftino za proizvodnju. Ima četiri okretna motocikla i mogućnost obrnutog gibanja: manevar s velikim dimenzijama. Ukrcavanje u vis poboljšava komunikaciju putnika.

Naziv projekta : Servvan, Ime dizajnera : Dmitry Pogorelov, Ime klijenta : Techman.

Servvan Robotsko Vozilo

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.