Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Sibilo

Prsten Sibilo prsten privlači pažnju zbog svoje jednostavnosti. Neutralni ton bijelog zlata služi kao čista površina koja odražava boju dragulja, a podešavanje napetosti dragulja ne čini nijedan drugi element koji bi mogao skrenuti pažnju s turmalina - jedan od najboljih dragulja nađenih u Brazilu i glavni element ovaj komad nakita.

Naziv projekta : Sibilo, Ime dizajnera : Brazil & Murgel, Ime klijenta : Brazil & Murgel.

Sibilo Prsten

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.