Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misao kao prevoditelj za slijepe osobe. Ovu tkaninu mogu čitati ljudi s dobrim vidom, a ona je namijenjena njima da pomognu slijepim osobama koje počinju gubiti vid ili imaju problema s vidom; kako biste naučili brajev sustav s prijateljskim i uobičajenim materijalom: tkaninom. Sadrži abecedu, brojeve i interpunkcijske znakove. Nisu dodane boje. Proizvod je to proizvoda sive boje kao načela percepcije svjetlosti. To je projekt društvenog značenja i nadilazi komercijalni tekstil.

Naziv projekta : Textile Braille, Ime dizajnera : Cristina Orozco Cuevas, Ime klijenta : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Taktilna Tkanina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.