Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misao kao prevoditelj za slijepe osobe. Ovu tkaninu mogu čitati ljudi s dobrim vidom, a ona je namijenjena njima da pomognu slijepim osobama koje počinju gubiti vid ili imaju problema s vidom; kako biste naučili brajev sustav s prijateljskim i uobičajenim materijalom: tkaninom. Sadrži abecedu, brojeve i interpunkcijske znakove. Nisu dodane boje. Proizvod je to proizvoda sive boje kao načela percepcije svjetlosti. To je projekt društvenog značenja i nadilazi komercijalni tekstil.

Naziv projekta : Textile Braille, Ime dizajnera : Cristina Orozco Cuevas, Ime klijenta : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Taktilna Tkanina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.