Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ukrasni Tekstil

Lasso

Ukrasni Tekstil Lasso kao definicija je dugačak konopac s mlaznicom na jednom kraju. Umjesto da se inspiriram na; ovaj je tekstil rezultat. Osim posebnih specijalnih kanala, svjetlost ima poseban dodir i estetiku, tako da svjetlost može proći vrlo tiho. Pola je industrijska - poluobrađena, utkana u elektronske tkalačke strojeve i ručno izrezana. Ovaj je projekt vrlo atraktivan i izaziva ovisnost kao bombon i jedan je od glavnih izazova i otkrića u mojoj karijeri tekstilnog dizajnera. Ovaj projekt govori o serendipiji, spoticanju, otkrivanju slučajnosti, sreći i nesreći.

Naziv projekta : Lasso, Ime dizajnera : Cristina Orozco Cuevas, Ime klijenta : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Ukrasni Tekstil

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.