Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog, Maloprodaja

Fast Forward

Izlog, Maloprodaja Obuća za treniranje u branši izložena je u prvom salonu kompleksa skočnih salona. Priprema se na način koji izražava metode izrade poput dinamičnog oblika obuće, tehnologije visokog ubrizgavanja koje se koriste u fazi proizvodnje i tako dalje. Opremljen je SMD LED-om, jednim od visokotehnoloških proizvoda, koji nastoji odražavati dinamičnost cipela za obuku (kao objekta) koja postaju izvor inspiracije posebno dizajniranim pozadinama grafičkog dizajna i kretanjem koje nude ti sustavi.

Naziv projekta : Fast Forward, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Izlog, Maloprodaja

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.