Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plakati

Disease - Life is Golden

Plakati Ovaj je projekt nastao iz želje za stvaranjem nekih koncepata koji mogu na neobičan način opisati socijalnu postavku i osjetiti gledatelja na prijateljski način. Ideja je uzeti bolest i učiniti ih vizualno privlačnim i intrigantnim. Bolest je nešto loše, ali to se moglo vidjeti i na drugi način.

Naziv projekta : Disease - Life is Golden, Ime dizajnera : Giuliano Antonio Lo Re, Ime klijenta : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Plakati

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.