Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Likovna Umjetnost

Loving Nature

Likovna Umjetnost Voljeti prirodu projekt je umjetničkih djela koja aludiraju na ljubav i poštovanje prirode, prema svemu živom biću. Na svakoj slici Gabriela Delgado poseban naglasak stavlja na boju, odabirući pažljivo elemente koji se stapaju s harmonijom kako bi se postigao bujni, ali jednostavni završni sloj. Istraživanje i njezina istinska ljubav prema dizajnu daje intuitivnu sposobnost stvaranja živopisnih komada u boji s točkastih elemenata u rasponu od fantastičnog do genijalnog. Njezina kultura i osobna iskustva kompozicije oblikuju u jedinstvene vizualne pripovijesti, koje će zasigurno uljepšati svaku atmosferu prirodom i vedrinom.

Naziv projekta : Loving Nature, Ime dizajnera : Gabriela Delgado, Ime klijenta : GD Studio C.A.

Loving Nature Likovna Umjetnost

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.