Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multipod

Hive

Multipod Panj je košnica s otvorenom prednjom rešetkom od 315 stupnjeva, sačinjena od sedam radijusa od 45 stupnjeva. Napredujte u dizajnu, a pritom još uvijek zadržavate funkcionalnost i izazovite postojeći oblik namještaja. Inovativni koncept temelji se na sferi, simplističkog oblika, iako dramatičnog u prisutnosti. Košnica će pružiti vizualni utjecaj u bilo kojem prostoru koji zauzima. Futuro-virtuoz

Naziv projekta : Hive, Ime dizajnera : Clive Walters, Ime klijenta : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.