Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multipod

Hive

Multipod Panj je košnica s otvorenom prednjom rešetkom od 315 stupnjeva, sačinjena od sedam radijusa od 45 stupnjeva. Napredujte u dizajnu, a pritom još uvijek zadržavate funkcionalnost i izazovite postojeći oblik namještaja. Inovativni koncept temelji se na sferi, simplističkog oblika, iako dramatičnog u prisutnosti. Košnica će pružiti vizualni utjecaj u bilo kojem prostoru koji zauzima. Futuro-virtuoz

Naziv projekta : Hive, Ime dizajnera : Clive Walters, Ime klijenta : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.